Mijn fantasie

Al jarenlang fantaseer ik over seks met een man. Ik val op vrouwen, maar met regelmaat denk ik aan hoe het zou zijn. In mijn fantasie leer ik een buurman kennen en ga af en toe gezellig een biertje bij hem drinken. Hij maakt vaak flirterige opmerkingen. Hij verteld me bijvoorbeeld dat ik mooie billen heb, dat ik geluk heb dat ik niet op mannen val, omdat hij zich nu al moeilijk kan inhouden. Ik merk dat ik het leuk en spannend vind dat hij dit zegt, maar ik weet me er niet zo goed raad mee. 


Op een warme zomerdag voelde ik me flirterig en trok een kort broekje en een strakke shirt aan. Ik had me voor het eerst overal geschoren. Ik ging weer naar hem toe en ik kon hem naar mijn kont voelen kijken. Hij deed de voordeur dicht en sloeg me op mijn kont. Ik keek hem ondeugend aan. We gingen zitten, dronken er een biertje bij en praatte wat. Hij zei man wat zie je er goed uit. Hij streelde over mijn blote benen en kwam steeds dichter bij mijn kruis. Ik trilde bijna van genot en spanning. 

Eindelijk ging het gebeuren. Ik begon hem ook te strelen over zijn benen en dacht, fuck it en trok zijn strakke trainingsbroek naar beneden. Ik haalde zijn mooie harde paal tevoorschijn en begon hem af te trekken. Hij zei  neem hem in je mondje en dat deed ik meteen. Ik liet mijn tong over zijn eikel glijden en maakte zijn flinke en harde paal lekker nat. Hij kreunde  leunde wat naar mijn kont toe terwijl ik hem bleef pijpen. Ik voelde mijn broek en strakke boxer naar beneden getrokken worden en voelde zijn vingers het glijmiddel tussen mijn billen. 

Hij begon me te vingeren terwijl ik zijn lul gulzig in mijn mond liet gaan. Ik begon zijn ballen te likken, terug omhoog en mijn tong speelde met zijn eikel, waarna ik zijn hele lul weer in mijn mond nam. Mijn kutje was zo nat en ik voelde twee vingers naar binnen gaan. Hij vroeg me te stoppen met pijpen, omdat hij nog niet klaar wilde komen. Zijn vingers glipte uit mijn gaatje en hij ging achterover op de bank zitten.

Ik snapte meteen wat hij wilde en ging bovenop hem zitten. We begonnen hevig te zoenen en zijn handen hielden stevig mijn billen vast. Ik pakte zijn mooie pik en liet hem langzaam naar binnen glijden. Ik voelde zijn warme en harde lul in me. Het deed eigenlijk niet zoveel pijn en ik begon langzaam op hem te rijden. Steeds wat dieper en steeds sneller. Na een paar minuten draaide hij me om en zette me op mijn handen en knieën neer op de bank. Ik voelde hem achter mijn kont naar me toekomen. Zijn pik schoof nu makkelijk naar binnen en hij begon me te bereiden. Wat een heerlijk gevoel om zijn ballen op mijn billen te voelen kletsen. Hij begon heviger te hijgen en neukte me steeds harder en wilder. Wat neuk je me lekker zei ik. Ik wil dat je me lekker volspuit! Wat ben jij een lekker sletje zei hij. Hij pakte mijn haar beet en begon hard en snel te stoten. Wat voelt dit heerlijk en wat is het lekker om zijn sletje te zijn. Nog een paar goede stoten en ik hoorde en voelde hem klaarkomen in mijn kontje. Ik kwam ook klaar en mijn kontje schokte na om zijn pik heen. Hij haalde langzaam zijn lul uit me en ik voelde zijn warme zaad langs mijn benen lopen. 

Jezus wat heb ik hiervan genoten. Af en toe, als ik me een stout sletje voel ga ik weleens bij hem langs en laat hij me alle hoeken zien. Ik hoop op een dag echt zo een buurman te treffen

3740 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.